Η Ιστορία Μας

“Ως χορεύτρια, πάντα με ενδιέφερε παραπάνω η σκηνή, τι υπάρχει πίσω, η υποκριτική μιας κίνησης, ο ήχος μιας χορογραφίας, το τραγούδι και η μουσική που άκουγα.. η προετοιμασία και το να γίνομαι καλύτερη ήταν ο σκοπός. Για χρόνια λοιπόν έψαχνα κάποιον χώρο που να μπορεί να συνδυάσει υψηλή τεχνική και γνώσεις δασκάλων, ποικιλία μαθημάτων που να χρειάζονται στην πραγματικότητα πάνω στην σκηνή, και συμμαθητές που να ανταγωνίζονται τον ίδιο τους τον εαυτό κάθε φορά. Δημιούργησα με αγάπη το καλοκαίρι του 2018 τον δικό μου χώρο με βάση αυτό που έψαχνα εγώ, για να απευθυνθώ σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την σκηνή επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά. Πρόσθεσα μαθήματα υποκριτικής, φωνητικής και fitness εκτός από όλα τα είδη χορού για να γίνεται μία σωστή και συνολική εκπαίδευση που όμως δεν αποκλείει αυτούς που μόνο θέλουν να εκφραστούν μέσα από τον χορό ή απλώς θέλουν να γυμναστούν. Παιδιά, έφηβοι κι ενήλικοι, γυναίκες ή άνδρες σίγουρα θα βρουν κάποιο μάθημα μέσα στην μέρα να παρακολουθήσουν, και η διάθεση όσων τελειώνουν το μάθημα κάθε φορά είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή στο πιο δύσκολο επαγγελματικό εγχείρημα της μέχρι τώρα ζωής μου.”

Άννα Αθανασιάδη
Χορογράφος – Ιδιοκτήτρια

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο χώρος του #DanceOnStage βρίσκεται στο Κολωνάκι, Ομήρου 66. Διαστάσεις αίθουσας: 100 τετραγωνικά με ξύλινο πάτωμα & καθρέφτες. Διατίθεται για σεμινάρια. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Μαθημάτων Χορού και βρείτε τα μαθήματα που σας ταιριάζουν.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ενημερωθείτε για όλα τα είδη που διδάσκουμε στο #DanceOnStage και διαβάστε σχετικές πληροφορίες για αυτά.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ομάδα του #DanceOnStage διοργανώνει σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους και χορογράφους από τον διεθνή χώρο.

Τι χρειάζεται να ξέρω…

ΠΟΙΑ ΜAΘΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ;

Μπορείς να παρακολουθήσεις όποιο μάθημα επιθυμείς αρκεί να συμβουλευτείς πρώτα ποιό μπορείς σύμφωνα με το επίπεδο σου (αρχάριο / μεσαίο / προχωρημένο).

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;

Δεν χρειάζεται να κλείσεις την θέση σου πριν το μάθημα, ούτε να προπληρώσεις. Τα μαθήματα είναι αυτοτελή και λειτουργούν με την μέθοδο του drop in. Φυσικά υπάρχουν και οικονομικά πακέτα μηνών και αριθμού μαθημάτων με τα οποία κερδίζεις έκπτωση.

 

ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;

Μπαίνοντας στον χώρο αφήνεις τα στοιχεία σου στην γραμματεία και πληρώνεις το πακέτο ή το μάθημα που θα παρακολουθήσεις πριν μπεις στην αίθουσα για μάθημα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;

Στο μάθημα πρέπει να φοράς άνετα ρούχα, κάλτσες ή παπούτσια ανάλογα με το είδος μαθήματος (που δεν πατώνται στον δρόμο), κι αν θες μια πετσέτα (ειδικά στα μαθήματα yoga, pilates, barre à terre και stretching). Στα αποδυτήρια μπορείς να αλλάξεις τα ρούχα σου και να αφήσεις τα πράγματά σου και τα παπούτσια. Στην αίθουσα θα πάρεις μόνο την τσάντα με τα προσωπικά σου αντικείμενα (κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά κτλ..) για τα οποία είσαι απόλυτα υπεύθυνος/η.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;

Στην σχολή λειτουργούν τμήματα παιδικά και ενηλίκων. Ενημερωθείτε για τις ηλικίες κάθε μαθήματος για να μην βρεθείτε με “δυσανάλογους” συμμαθητές.

ΠΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΟ STUDIO;

Η σχολή διαθέτει 2 αίθουσες, μία μεγάλη (100τ.μ.) και μία μικρή (20τ.μ.), ένα πιάνο, τουαλέτες ανδρικές και γυναικείες, ντους ανδρικά και γυναικεία, αποδυτήρια ανδρικά και γυναικεία, υποδοχή και αναμονή.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ;

Οι ώρες λειτουργίας της σχολής είναι 10:00-21:30 και υπάρχουν μαθήματα πρωινά και απογευματινά.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ “ΚΛΕΙΣΩ” ΑΙΘΟΥΣΑ;

Μπορείς να “κλείσεις” αίθουσα για να κάνεις πρόβα, μάθημα με καθηγητή ή ζέσταμα, αρκεί να συμβουλευτείς την γραμματεία για τις ελεύθερες ώρες των αιθουσών.

PERSONAL & ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΟΥΠ

Τα μαθήματα διατίθενται σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, ή σε μικρά γκρουπ κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία και τον εκάστοτε καθηγητή.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ & ΧΩΡΟΣ

Απαιτείται ευγένεια, σεβασμός και εκτίμηση στους δασκάλους, στους υπαλλήλους και στους συμμαθητές. Ανάρμοστη συμπεριφορά θα αποβάλλεται.