Το Acro Dance / Stretching είναι ένα νέο μάθημα στην #DanceOnStage by Anna Athanassiadi που συνδιάζει ενδυνάμωση, κίνηση, ελαστικότητα και διασκέδαση, και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις..

Το Acro Dance είναι ένας τρόπος άθλησης και ένα στυλ χορού, που συνδυάζει διάφορα είδη γυμναστικής και χορού με ακροβατικά στοιχεία. Απο κατακόρυφα και κυβιστησεις μέχρι στηρίξεις και εντυπωσιακά ακροβατικά στον αέρα! Σημαντικό χαρακτηριστικό του Acrο Dance είναι η ιδιαίτερη μεθοδολογία που χρησιμοποιείται έτσι ώστε τα ακροβατικά να συνδυαστούν αρμονικά με το χορό και να οδηγηθούμε σε χορογραφικές συνθέσεις-χορογραφίες μέσα από καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό!

Αναπόσπαστο κομμάτι γι’αυτό το είδος χορού είναι το Stretching.. πριν, κατά την διάρκεια καθώς και στο τέλος του μαθήματος!Συνδυάζουμε λοιπόν ασκήσεις streching για όλο το σώμα για να αποσυμφορίσουμε τους μύες για να έχουν καλή φυσική κατάσταση και μέγιστα αποτελέσματα, αλλά και για να κερδίσουμε ελαστικότητα!

Είναι ένα μάθημα που απευθύνεται σε παιδιά 9-14 ετών αλλά λόγω της φύσης του, μπορούν να ενταχθούν έφηβοι αλλά και ενήλικοι ως 20 ετών.

Ώρες Μαθημάτων

Παρασκευη 17:00–18:30

Τμήματα Ενηλίκων
Τμήματα για Παιδιά

τα Μαθήματα Mας​