Όλοι ρωτάνε κατά καιρούς εαν υπάρχει κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει κάποιος μπαλλέτο.Η απάντηση είναι πως το μπαλέτο είναι για κάθε ηλικία καθώς και για κάθε σώμα. Το μπαλέτο είναι κάτι που μπορεί να δώσει απίστευτη χάρη στη κίνηση και στο περπάτημα. Η στάση του σώματος είναι έτσι ώστε, αυτόματα, να μην αφήνεις τη πλάτη σου να καμπουριάσει, ενώ παράλληλα μαθαίνεις να συγχρονίζεις τις κινήσεις σου με τα χέρια, τα δάχτυλα και το κεφάλι.

Μέσα από τον κλασσικό χορό μαθαίνεις να έχεις μία άψογη πειθαρχία, πρώτα από όλα με το σώμα σου, το μυαλό σου και τη καθημερινότητα σου. Η εκπαίδευση στα τμήματα ενηλίκων δεν είναι υπερβολικά απαιτητική.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους αγαπούν το χορό να ασχοληθούν με αυτή τη δημιουργική και εκφραστική δραστηριότητα.

Το σώμα αποκτάει μυϊκή δύναμη και αρκετή ελαστικότητα. Η κλασική μουσική στα μαθήματα δημιουργεί μια ηρεμία και μια αρμονία. Συνδυάζει την εκγύμναση και την δυναμικότητα που χρειάζεται κάθε σώμα.

Τα οφέλη του χορού για ενήλικες ειναι ενδυνάμωση, ευελιξία, ξεπερνιούνται ψυχοσωματικά προβλήματα οπως για παράδειγμα αυχενικό λογω άγχους και μη, ψυχοθεραπεία, ενισχύει το μεταβολισμό και ευθυγραμμίζει την σπονδυλική στήλη.

Ώρες Μαθημάτων

Δευτέρα 16:30–18:00
Τετάρτη 16:30–18:00

Γεννήθηκε στην πόλη της Καρδίτσας στην οποία και μεγάλωσε. Έχει φοιτήσει στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών. Από πολύ μικρή ηλικία είναι αθλητής της ενόργανης γυμναστικής κάνοντας παράλληλα και χορό ως υποχρεωτική εκπαίδευση των αθλητών. ασχολείται με το κλασσικό μπαλέτο από πολύ μικρή ηλικία.. Διαβάστε Περισσότερα

Τμήματα Ενηλίκων
Τμήματα για Παιδιά

τα Μαθήματα Mας​