Σεμινάριο K-pop
11-12 & 18-19 Ιουλίου

Τι είναι η K-pop?

Η K-pop, όπως λέει και το όνομα της, είναι η κορεάτικη pop μουσική. Άνθισε μέσα στα 90s’ και συνεχίζει να ακμάζει από τότε σταθερά, κάτι που την έχει κάνει παγκόσμια κουλτούρα τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι ακολουθεί αλλά κυρίως δημιουργεί τάσεις μέσα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, πάντα με απίστευτη αισθητική και με μια σύγχρονη ματιά. 

Οι καλλιτέχνες της εκπαιδεύονται από μικρή ηλικία σε τραγούδι, ραπ, χορό, υποκριτική, styling, ξένες γλώσσες, χορογραφία, σύνθεση και στιχουργική. Βασικό της χαρακτηριστικό είναι ο γρήγορος ρυθμός με απόλυτη ακρίβεια και σεβασμό, στοιχείο πολύ χρήσιμο για οποιονδήποτε καλλιτέχνη, σε όλα τα είδη χορού.

Σημαντικό κομμάτι της είναι η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας καθώς οι χορογραφίες στηρίζονται σε απόλυτα κρατημένες θέσεις, περίεργους σχηματισμούς με απότομες αλλαγές και σαφείς διαδρομές στον χώρο.

Είναι ένα είδος χορού που συνεχώς εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και σίγουρα είναι μια μόδα που ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τα δεδομένα του εμπορικού χορού παγκοσμίως.

Πρόγραμμα

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί προσαρμοσμένο σε διαφορετικές ηλικίες.

Παιδιά 9-14 ετών: 11 και 12 Ιουλίου – 11:00-14:00
Παιδιά 15-18 ετών: 18 και 19 Ιουλίου – 11:00-14:00

– ζέσταμα
– εκμάθηση χορογραφίας 
– αποθεραπεία 
– ζέσταμα
– εκμάθηση χορογραφίας 
– βιντεοσκόπηση 
– αποθεραπεία 

Κόστος σεμιναρίου

50€ με εξόφληση ως 3 Ιουλίου
55€ με εξόφληση ως 10 Ιουλίου

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης ενώ το υλικό της βιντεοσκόπησης θα το παραλάβετε μέσω email μία εβδομάδα μετά τη λήξη του σεμιναρίου.

Θοδωρής Γιαννόπουλος

Ο Θοδωρής Γιαννόπουλος ακολούθησε σπουδές πάνω στις παραστατικές τέχνες και αυτή την περίοδο κάνει το μεταπτυχιακό του στο GSA, το οποίο βρίσκεται στο top 10 των σχολών musical παγκοσμίως. Τα τελευταία τρία χρόνια συμμετείχε σε παραστάσεις όπως Mamma Mia, Matilda και “Το Δικό μας Σινεμά”. Έχει επενδύσει εξίσου στο σύγχρονο, το commercial και τα Street styles με πολλούς Έλληνες και ξένους καθηγητές χορού. Είναι από τους λίγους χορευτές που πρεσβεύει το είδος της k-pop στην Ελλάδα και είναι ιδιαίτερα μεταδοτικό δάσκαλος στις μικρές ηλικίες.

"Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το #DanceOnStage & την Άννα Αθανασιάδη"

Σεμινάριο K-pop
11-12 & 18-19 Ιουλίου