Μανόλης Θεοδωράκης

Απόφοιτος της Ανωτέρας δραματικής σχολής Ίασμος. Σπουδές χορού στην σχολή της Ντιάνας Θεοδωριδου και υποτροφία Jazz χορού στο Jacob’s Pillow στη Βοστώνη.

Εχει συμμετάσχει σε πολλά musicals. Μερικά απο αυτά είναι το Mamma Mia και Addams Family της Θέμις Μαρσέλλου, δύο φορές το Chicago, της Gillian Gregory και του Σταμάτη Φασουλή αντίστοιχα, Shrek του Άγγελου Μέντη, Priscilla the queen of desert του Φωκά Ευαγγελινού, Το κλουβί με τις τρελλές του Σταμάτη Φασουλή, καθώς επίσης στα έργα, 2, Πουθένα, και Μέσα, του Δημήτρη Παπαιωάννου.

Έχει επιμεληθεί την κίνηση και τις χορογραφίες στα έργα “Η πέτρα του βορρά” του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη, “Καλιφόρνια Ντριμινγκ” του Β.Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Στράτου Λύκου, “Σε θέλω δίπλα μου” του Μίνου Θεοχάρη, “Τα πικρά δάκρυα της Πέτρας Φον Καντ” του Ρ.Β. Φασμπίτερ σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου, Shirley Valentine του Willy Russell σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου και βοηθός χορογράφου του Χρήστου Παπαδόπουλου στα εργα “Ιππείς” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη και “Nine” Arthur Kopit και Maury Yeston σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Τη σεζόν 2018-19 θα συμμετέχει στο musical Matilda στο θέατρο Ακροπόλ.