Μίνα Γιαννοπούλου

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 εως τωρα εργάζομαι ως vocal coach σύγχρονου τραγουδιού στο ωδείο Νικόλαος Μάντζαρος και από το Σεπτεμβριο του 2013 μέχρι τον Ιουνιο του 2015 στη μουσική σχολή Music Studies στο Παλαιό Φάληρο.

Το 2017 εργάστηκα ως vocal coach στο τηλεοπτικό talent show X-Factor στο κανάλι SKAI στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη η οποια πήρε κ την 1η θέση.

Επίσης ασχολούμαι επαγγελματικά με τη σύνθεση, με βασική κατεύθυνση metal/rock/pop και το Φεβρουάριο του 2014 κυκλοφόρησε το solo digital single μου «A picture of life» σε δική μου μουσική, στίχους και ενορχήστρωση πλαισιωμένη από μια ομάδα πολύ καταξιωμένων μουσικών της παγκόσμιας metal μουσικής σκηνής.

Έχω επίσης δουλέψει σαν co-songwriter για το κομμάτι “I’ll be waiting” από το δίσκο του Mark Angelo “Play.Pause.Stop.Rewind” μαζι με τη Μελίνα Μακρή των Vegas που κυκλοφόρησε το 2010 από την εταιρία MYgroup.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ:

ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΝΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ (Εθνικό ωδείο-τάξη Δημήτρη Βιντίλα και Γιαννη Κοντιτση)
ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (νέι, σάζι κτλ. ) ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

Με τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή Κο. Δημήτρη Καβράκο (Metropolitan opera etc.), με τη διεθνούς φήμης Αμερικανίδα σοπράνο Ms. Cheryl Studer, με τον Κο. Άρη Χριστοφέλλη, με τον Mr. Christoph Rousset ( ως “Οττάβια” στο έργο ̈Η στέψη της Ποππαίας”, Claudio Monteverdi), με τη σοπράνο Κα. Ρόζα Πουλημένου κ.ά. καθως και με τη σοπρανο Natalie Karl στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
• ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ EMMA SHAPPLIN ΣΤΟ BIG TOP THEATRE (2003)
• ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
• ΣΤΟ MUSICAL JESUS CHRIST SUPERSTAR ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ Γ. ΦΑΚΑΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ
• ΣΚΗΝΗ – ΑΠΑΧΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, 2008-2009)
• ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ – ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, 2009-2010) ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ
• ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ BAROQUE ΟΠΕΡΑ “Η ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΠΟΠΠΑΙΑΣ” ΤΟΥ CLAUDIO MONTEVERDI (OTTAVIA), ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ CHRISTOPHE ROUSSET.
• ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ BAROQUE ΟΠΕΡΑ “ATYS” ΤΟΥ JEAN BAPTISTE LULLY (Melpomene) ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Διδάσκει