Ενταντικό Σεμινάριο Musical
για εφήβους 14-17 ετών
20 Ιουλίου - 26 Ιουλίου

Πληροφορίες

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην #DanceOnStage by Anna Athanassiadi από την Δευτέρα 20 Ιουλίου ως και την Κυριακή 26 Ιουλίου, καθημερινά 09:30-14:30 και αφορά εφήβους, κορίτσια και αγόρια, αυστηρά 14-17 ετών.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι έφηβοι θα διδαχθούν χορογραφίες και τραγούδια από τα musicals Annie, Grease και The Greatest Showman.

Θα γίνει εκμάθηση των βασικών βημάτων της Jazz τεχνικής χορού, διδασκαλία χορογραφιών, εκμάθηση σωστών μεθόδων χρήσης της φωνής και διδασκαλία πολυφωνικών συνόλων, ομαδικό τραγούδι, φωνητικές ασκήσεις. Κάθε μέρα ολοκληρώνεται με κοινή διδασκαλία χορογραφίας και τραγουδιού μαζί, για να εφαρμοστεί η ύλη σωστά.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει ανοιχτή παρουσίαση ή όποια θα μαγνητοσκοποιηθεί και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μαζί με το υλικό της παρουσίασης.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους αθλητικά παπούτσια χορού, ή κάλτσες.

Πρόγραμμα & Τιμές

Δεκτοί γίνονται όλοι οι έφηβοι, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους στον χορό ή στο τραγούδι. Την πρώτη μέρα θα γίνει η αναγνώριση των επιπέδων τους, για να μπορέσουν οι καθηγητές να διδάξουν την ύλη του σεμιναρίου πιο συγκεκριμένα και σωστά.

Επειδή θα δεχθούμε μικρό αριθμό συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  • Ζέσταμα σώματος
  • Ενδυνάμωση
  • Τεχνική Jazz dance
  • Διδασκαλία χορογραφίας
  • Ζέσταμα φωνής
  • Τεχνική / χορωδία
  • Εκμάθηση τραγουδιού
  • Χορογραφία και τραγούδι μαζί

Early registration: Παρασκευή 3 Ιουλίου 160€

Full: 190€

Για να θεωρείται έγκυρη μια συμμετοχή και για την παραλαβή του υλικού διδασκαλίας απαραίτητη είναι η προκαταβολή των 100€ ως τις 17 Ιουλίου, και η εξόφληση ως τις 21 Ιουλίου.

Διδάσκουν

Διδάσκουν οι καταξιωμένοι στο είδος τους καθηγητές:

Σημείωση

Λόγω της άγνοιας που έχουμε την δεδομένη στιγμή για τον covid-19 και την εξέλιξή του τον Ιούλιο, σας βεβαιώνουμε ότι θα τηρήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής που υποδεικνύει το Υπ. Υγείας και ό,τι υποδείξει επιπλέον στο μέλλον και παρακαλούμε και εσείς να συμμορφώνεστε με αυτούς. Ελπίζουμε για το καλό όλων, να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας όπως έχουμε προγραμματίσει. Εάν προκύψουν αλλαγές θα ειδοποιηθείτε άμεσα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

"Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το #DanceOnStage & την Άννα Αθανασιάδη"

Ενταντικό Σεμινάριο Musical
για εφήβους 14-17 ετών
20 Ιουλίου - 26 Ιουλίου