Υποκριτική

Η υποκριτική περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δεξιοτήτων, όπως της φαντασίας, της συναισθηματικής ευχέρειας, της έκφρασης του σώματος, της καθαρότητας του λόγου και της δυνατότητας ερμηνείας κάθε είδους θεατρικής τέχνης (κωμωδίας δράματος κ.τ.λ). 

Το τμήμα υποκριτικής μας απευθύνεται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες ηθοποιούς που θέλουν να εξελίξουν τα εκφραστικά μέσα και την τεχνική τους, αλλά και σε ανθρώπους που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την υποκριτική τέχνη και θέλουν να ανακαλύψουν διαφορετικούς και νέους τρόπους δημιουργίας και έκφρασης μέσω του εαυτού τους. 

Το μάθημα βασίζεται σε κείμενα και αυτοσχεδιασμούς προκειμένου να εξασφαλίσει στους μαθητές την τεχνική του λόγου και του συναισθήματος ανακαλύπτοντας και δημιουργώντας χαρακτήρες και ρόλους κάθε τύπου.

Φωνητική

Το μάθημα στο Dance on stage για τους ενήλικες χωρίζεται σε δυο σκέλη.

Στο πρώτο σκέλος ο μαθητής ανακαλύπτει τα ηχεία που διαθέτει, σωματοποιεί την φωνή του και μαθαίνει τις διαφορετικές τεχνικές τραγουδιού με ασκήσεις που ταιριάζουν πάνω στην φυσιολογία του.

Στο δεύτερο σκέλος δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο performing του σολίστα καθώς και στα χορωδιακά σύνολα. Ο μαθητής μαθαίνει να ‘κουρδίζει’ το αυτί του σε διαφορετικές αρμονίες και να προσαρμόζει την χροιά του μέσα σε ένα σύνολο.

Επίσης εξασκείται πάνω σε σολιστικά κομμάτια , μαθαίνει να διαχειρίζεται την σκηνική του εικόνα και να διαφοροποιεί την φωνή του ανάλογα με το είδος του τραγουδιού.

Χορός

Coming Soon

Ώρες Μαθημάτων

Παρασκευή 10:00–14:30

Τμήματα Ενηλίκων
Τμήματα για Παιδιά

τα Μαθήματα Mας​