Προπόνηση σε εξωτερικό χώρο!
small group personal

Πληροφορίες

Η δεδομένη κατάσταση προφύλαξης από την εξάπλωση του covid-19 μας αναγκάζει να σκεφτούμε μεθόδους να παραμείνετε σε φόρμα! Για τον λόγο αυτό, ο γυμναστής/προπονητής μας και personal trainer Νίκος Ιωαννίδης, οργανώνει προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, για ενηλίκους και για παιδιά, στην περιοχή του Κολωνακίου / Λυκαβηττού αλλά και στην Νέα Φιλαδέλφεια και στο Παλαιό Φάληρο, σε μικρά γκρουπ ή και personal. Ρωτήστε πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2111131665 ή στα inbox των social μας!

Νίκος Ιωαννίδης

Ηθοποιός / Θεατρικός συγγραφέας / Δάσκαλος πολεμικών τεχνών / Γυμναστής – Fitness Personal Trainer

Παράλληλα με το θέατρο υπήρξε αθλητής της πυγμαχίας και του Kick boxing (κάτοχος μαύρης ζώνης 3dan).

Ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων ασχολείται ενεργά ήδη 20 χρόνια διατηρώντας δική του αγωνιστή ομάδα και αθλητικό σύλλογο (D.N.F club). Επίσης είναι instructor στην ρεαλιστική Αυτοάμυνα δρόμου .

Ως γυμναστής/fitness personal trainer εξειδικεύεται σε προγράμματα όπως: Ενδυνάμωση, Απώλεια βάρους, Body functional, Cross training, TRX, Fitness Boxing/Kick Boxing, Stretching, Dynamic fitness

Και πολλά άλλα νέα προγράμματα πάνω στην εκγύμναση και το fitness για όλες τις ηλικίες για άνδρες/γυναίκες/παιδιά.

Σημείωση

Λόγω της άγνοιας που έχουμε την δεδομένη στιγμή για τον covid-19 και την εξέλιξή του τον Ιούλιο, σας βεβαιώνουμε ότι θα τηρήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής που υποδεικνύει το Υπ. Υγείας και ό,τι υποδείξει επιπλέον στο μέλλον και παρακαλούμε και εσείς να συμμορφώνεστε με αυτούς. Ελπίζουμε για το καλό όλων, να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας όπως έχουμε προγραμματίσει. Εάν προκύψουν αλλαγές θα ειδοποιηθείτε άμεσα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

"Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το #DanceOnStage & την Άννα Αθανασιάδη"

Προπόνηση σε εξωτερικό χώρο!
small group personal