Παιδικό Καλοκαιρινό Camp
29 Ιουνίου - 17 Ιουλίου

Πληροφορίες

Το Camp αφορά παιδιά, κορίτσια και αγόρια, 7-13 ετών, θα πραγματοποιηθεί σε 3 εβδομάδες και θα περιλαμβάνει χορό, θέατρο και θεατρικό παιχνίδι, λειτουργική γυμναστική, kick boxing και αυτοάμυνα, κατασκευές, μαγειρική, περιπάτους στην περιοχή του Λυκαβηττού και παιχνίδια.

1η εβδομάδα: 29 Ιουνίου – 3 Ιουλίου
2η εβδομάδα: 6 – 10 Ιουλίου
3η εβδομάδα: 13 – 17 Ιουλίου

Οι ώρες του camp είναι 08:00 – 15:00 ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρατεταμένου ωραρίου ως τις 17:00. Φυσικά μπορείτε να φέρνετε τα παιδιά στον χώρο μας και αργότερα από την έναρξη, ή και να τα παραλαμβάνει νωρίτερα από την λήξη.

Μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε και οι 3 εβδομάδες, είτε λιγότερο χρονικό διάστημα, είτε ακόμα και μεμονωμένες ημέρες.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να χαρίσει στιγμές μάθησης και διασκέδασης. Τα παιδιά θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και θα μάθουν πολλά και διαφορετικά είδη χορού. Παράλληλα θα απασχοληθούν με πολλές άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, περνώντας ευχάριστα τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

8:00-8:30Προσέλευση
8:30-9:30Λειτουργική Γυμναστική
9:30-10:30Χορός
10:30-11:00Δεκατιανό
11:00-12:00Θέατρο, Θεατρικό παιχνίδι
12:00-13:00Αυτοάμυνα, Kick boxing
13:00-15:00Κατασκευές, Παιχνίδια, Μαγειρική
15:00-15:30Μεσημεριανό
15:30-17:00Ταινία, Ξεκούραση

Την Τρίτη και Πέμπτη η προσέλευση γίνεται στον εξωτερικό χώρο στην περιοχή του Λυκαβηττού, που ορίζουμε σε συνεννόηση με τους γονείς από την προηγούμενη ημέρα, όπου και παραμένουμε ως τις 10:30 που επιστρέφουμε στην #DanceOnStage για δεκατιανό. Το υπόλοιπο πρόγραμμα προσαρμόζεται αναλόγως.

Φαγητό

Προσφέρεται καθημερινά δεκατιανό ενώ στην περίπτωση που τα παιδιά θα παραμένουν ως τις 17:00, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το μεσημεριανό τους από το σπίτι. Η #DanceOnStage by Anna Athanassiadi διαθέτει ψυγείο και μικροκύματα.

Δευτέρα: τοστ και χυμός
Τρίτη: μπισκότα και χυμός
Τετάρτη: φρουτοσαλάτα και χυμός
Πέμπτη: κρουασανάκια και χυμός
Παρασκευή: αραβική πίτα και χυμός

  • Τοστ και αραβική πίτα: γαλοπούλα και τυρί σε άσπρο ή μαύρο ψωμί η πίτα
  • Μπισκότα: τύπου πτι μπερ
  • Φρουτοσαλάτα: μπανάνα, μήλο, βερίκοκο, ροδάκινο
  • Κρουασανάκια: σκέτα ή με σοκολάτα
  • Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες ή δυσπεψίες.
  • Στην περίπτωση που κάποιο παιδί δεν επιθυμεί κάτι από τα παραπάνω παρακαλούμε να είναι εφοδιασμένο με δικό του δεκατιανό.
  • Με σεβασμό στο περιβάλλον, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να έχει το κάθε παιδί μαζί του ποτήρι ή παγούρι πολλαπλής χρήσεως.

Τιμές

  • 2 παιδιά μαζί: – 10% στο σύνολο που προκύπτει.
  • Early registration: 23 Ιουνίου: – 10% στο σύνολο που προκύπτει.

Normal: 285€
Full: 305€

Normal: 200€
Full: 220€

Normal: 105€
Full: 125€

Normal: 22€
Full: 27€

Σημείωση

Το Camp πραγματοποιείται στον χώρο της #DanceOnStage by Anna Athanassiadi τις 3 ημέρες της εβδομάδας, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ κάθε Τρίτη και Πέμπτη συνδυάζεται και περίπατος ή δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς.

Επειδή θα διατηρηθεί μικρός αριθμός συμμετεχόντων, παρακαλούμε να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας για να προσαρμόσουμε κι εμείς τα τμήματα αναλόγως.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους ένα ζευγάρι κάλτσες, ένα δεύτερο μπλουζάκι και να φορούν άνετα και δροσερά ρούχα.

Λόγω της άγνοιας που έχουμε την δεδομένη στιγμή για τον covid-19 και την εξέλιξή του τον Ιούλιο, σας βεβαιώνουμε ότι θα τηρήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής που υποδεικνύει το Υπ. Υγείας και ό,τι υποδείξει επιπλέον στο μέλλον και παρακαλούμε και εσείς να συμμορφώνεστε με αυτούς. Ελπίζουμε για το καλό όλων, να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας όπως έχουμε προγραμματίσει. Εάν προκύψουν αλλαγές θα ειδοποιηθείτε άμεσα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

"Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το #DanceOnStage & την Άννα Αθανασιάδη"

Παιδικό Καλοκαιρινό Camp
29 Ιουνίου - 17 Ιουλίου