Ανοιχτό Μάθημα Jazz Ενηλίκων
17 Ιουνίου - 19 Ιουλίου

Πληροφορίες

Το Jazz είναι ένας γρήγορος, ενεργητικός τύπος χορού χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πολλών διαφορετικών χορευτικών κινήσεων. Όπως isolation, contractions, μεγάλα άλματα και γρήγορες στροφές. Είναι δυναμικό και λυρικό όπως παρουσιάζεται στις ταινίες, μιούζικαλ & τηλεόραση.

Tο “ανοιχτό” τμήμα Jazz θα σας δώσει μια αερόβια και διασκεδαστική προπόνηση. Θα μάθετε σύντομες ακολουθίες χορογραφίας που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τη δύναμή σας, την αντοχή σας και την χορευτικότητα σας.

Πρόγραμμα & Τιμές

  • Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή: 19:00 με 20:30
  • Drop-in 10€

Τι χρειάζεται να ξέρω…

Δεν χρειάζεται να κλείσεις την θέση σου πριν το μάθημα, ούτε να προπληρώσεις. Τα μαθήματα είναι αυτοτελή και λειτουργούν με την μέθοδο του drop in. Φυσικά υπάρχουν και οικονομικά πακέτα μηνών και αριθμού μαθημάτων με τα οποία κερδίζεις έκπτωση.

Μπαίνοντας στον χώρο αφήνεις τα στοιχεία σου στην γραμματεία και πληρώνεις το πακέτο ή το μάθημα που θα παρακολουθήσεις πριν μπεις στην αίθουσα για μάθημα.

Στο μάθημα πρέπει να φοράς άνετα ρούχα, κάλτσες ή παπούτσια ανάλογα με το είδος μαθήματος (που δεν πατώνται στον δρόμο), κι αν θες μια πετσέτα (ειδικά στα μαθήματα yoga, pilates, barre à terre και stretching). Στα αποδυτήρια μπορείς να αλλάξεις τα ρούχα σου και να αφήσεις τα πράγματά σου και τα παπούτσια. Στην αίθουσα θα πάρεις μόνο την τσάντα με τα προσωπικά σου αντικείμενα (κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά κτλ..) για τα οποία είσαι απόλυτα υπεύθυνος/η.

Η σχολή διαθέτει 2 αίθουσες, μία μεγάλη (100τ.μ.) και μία μικρή (20τ.μ.), ένα πιάνο, τουαλέτες ανδρικές και γυναικείες, ντους ανδρικά και γυναικεία, αποδυτήρια ανδρικά και γυναικεία, υποδοχή και αναμονή.

Απαιτείται ευγένεια, σεβασμός και εκτίμηση στους δασκάλους, στους υπαλλήλους και στους συμμαθητές. Ανάρμοστη συμπεριφορά θα αποβάλλεται.

"Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το #DanceOnStage & την Άννα Αθανασιάδη"

Ανοιχτό Μάθημα Jazz Ενηλίκων
17 Ιουνίου - 19 Ιουλίου