Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη

Η Τζωρτζίνα Βαρδουλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά Κρήτης. Από εκεί ξεκίνησε την πολυετή πορεία της στον κλασικό και μοντέρνο χορό και τη μουσική. Μοιραία οδηγήθηκε στο χώρο του “Tap Dance” και “Body Music” συνδυάζοντας ιδανικά το κομμάτι του χορού και της μουσικής.

Εκπαιδεύτηκε δίπλα στον κλακετίστα και μουσικό του σώματος Θάνο Δασκαλόπουλο με τον οποίο πλέον συνεργάζεται σε επίπεδο διδασκαλίας και performing. Έχει λάβει μέρος σε μεγάλα φεστιβάλ παρακολουθώντας σεμινάρια διεθνώς αναγνωρισμένων καλλιτεχνών του χώρου: Michelle Dorrance, Nicholas Young, Heather Cornell, Max Pollak, Michela Marino, Sarah Reich κ.α.

Έχει εκπαιδευτεί δίπλα στον Pedro Consorte, διακεκριμένο μουσικό του σώματος και δάσκαλο, πρώην μέλος των STOMP. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας του κρουστού- μουσικού του σώματος Simone Mongelli και του project του “Bodyterranean Show”. Η ίδια είναι δημιουργός των FunkiTap, σχήματος βασισμένου στην ιδέα: “The Body becomes the Drum Set”.

Σήμερα κατοικεί στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις μουσικές της σπουδές στη σχολή Κλασικού Πιάνου και έχοντας αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως κλακετίστα και μουσικός του σώματος, διδάσκοντας, χορογραφώντας, δημιουργώντας projects και εξερευνώντας τις δυνατότητες των κρουστικών αυτών μέσων και στο θέατρο.

Διδάσκει

Πέμπτη 19:00–20:30