Η πρακτική της Yoga είναι μία ολιστική προσέγγιση σε αυτό που πλέον πολύ συχνά ακούμε ως «ευ ζην». Προσφέρει στον ασκούμενο τη δυνατότητα να συνδυάσει τη σωματική άσκηση με τη σωστή αναπνοή και τη νοητική συγκέντρωση. Ασκούμε το σώμα ώστε να είναι δυνατό και συγχρόνως ευλύγιστο. Εναρμονίζουμε την κίνηση με την αναπνοή ώστε να υπάρχει ελεύθερη ροή ενέργειας μέσα στο σώμα, ενώ παράλληλα εργαζόμαστε με την επικέντρωση του νου στο παρόν, στο εδώ και στο τώρα. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει μία γενικότερη αίσθηση ευεξίας και λειτουργεί ως αγχολυτικό απέναντι στην απαιτητική καθημερινότητα.

Η πρακτική είναι ανοιχτή σε όλους καθώς οι ασκήσεις προσφέρουν σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα να επιλέξει το στάδιο της δυσκολίας στο οποίο θέλει και μπορεί να ασκηθεί. Στην πρακτική της hatha flow yoga συνδυάζουμε την αργή σταθερή κίνηση με ήπια ροή, τις αναπνευστικές ασκήσεις (pranayama) και την βαθιά χαλάρωση στο τέλος του μαθήματος.

Ώρες Μαθημάτων

-

Κατερίνα Σπυροπούλου

ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ/YOGA INSTRUCTOR

Ξεκίνησα την πορεία μου σπουδάζοντας κλασικό και σύγχρονο χορό, στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή της Άννα Πέτροβα και στην Γαλλία στο Centre International de dance Rosella Hightower. Συνέχισα με σπουδές υποκριτικής στο Centre du Marais στο Παρίσι και αργότερα παρακολούθησα το τμήμα αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων στον ΑΚΤΟ, που με οδήγησε στην εξερεύνηση και την βαθύτερη κατανόηση του στοιχείου του χώρου. Διαβάστε Περισσότερα

Τμήματα Ενηλίκων
Τμήματα για Παιδιά

τα Μαθήματα Mας​